Κοινωνικές εκδηλώσεις

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μπαρ για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι και πάρτι. Οι bartender μας θα διασφαλίσουν την καλύτερη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.
icons8-wedding-rings-50

Γάμος

Στο πιο σημαντικό γεγονός της ζωής σας, θα είμαστε εκεί για να να συνδημιουργήσουμε μαζί μια παραμυθένια ατμόσφαιρα .
icons8-chalice-60

Βάφτιση

Με τις μοναδικές μας προτάσεις για βαπτίσεις, θα δώσουμε έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα στο σημαντικό αυτό γεγονός για το παιδί και την οικογένειά σας.
icons8-bow-tie-50

Parties

Απογειώστε το πάρτι σας με το επλεγμένο μας bar catering και μια ποικιλία από signature cocktails, δημιουργώντας ένα αξέχαστο πάρτι για εσάς και τους φίλους σας.

Επαγγελματικά events

Δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες σε επαγγελματικά events με εξειδικευμένο bar catering , προσαρμοσμένα cocktail μενού καθώς και προτάσεις για νόστιμα street & finger food . Δίνουμε πρώτη προτεραιότητα στην ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών σας.
icons8-open-sign-50

Εγκαίνια

Στα εγκαίνια της επιχείρησής σας, θέλετε να καλωσορίσετε τους πελάτες και τους συνεργάτες σας με ένα αξέχαστο event; Εμείς προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να κάνουμε την εκδήλωσή σας μοναδική.
icons8-business-building-50

Εταιρικά πάρτυ

Με την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση μας για εταιρικά πάρτυ, θα δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα συνεργασίας και εορταστικού κλίματος για τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.
icons8-commercial-50

Promotion

Στα πιο σημαντικά promotion event της επιχείρησής σας, θα προσφέρουμε εκλεκτά bar services που θα δώσουν ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο χαρακτήρα στην εκδήλωσή σας.

Beach Party

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι στην παραλία! Με τις κινητές μας υπηρεσίες μπαρ, θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό beach bar για εσάς και τους φίλους σας, ενώ οι bartender μας θα φροντίσουν για την καλύτερη εμπειρία δίπλα στο κύμα. Απολαύστε τα αγαπημένα σας cocktails και τα πιο δροσερά ποτά, σε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο! Η πλήρης αυτονομία τους Van μας θα σας καλύψει ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες.